Online pensioendebat

3 maart 2021, 14.00-17.00 uur|
17 maart is het zover: velen van u kunnen gebruik maken van uw stemrecht om te kiezen wie uw belangen zal vertegenwoordigen in de Tweede Kamer. Een belangrijk thema voor gepensioneerden zijn de aanvullende pensioenen. Niet alleen vanwege de komende stelselwijziging, maar ook omdat veel ouderen de afgelopen 12 jaar hun koopkracht achteruit hebben zien gaan door het uitblijven van indexering en/of door een korting op hun pensioen. 
De gezamenlijke seniorenorganisaties organiseren op 3 maart 2021 van 14.00 tot 17.00 uur een ONLINE pensioendebat.  Inmiddels hebben vertegenwoordigers van 6 politieke partijen (VVD, CDA, D66, CU, PvdA en 50Plus) hun medewerking toegezegd; de verwachting is dat ook GroenLinks mee zal doen). Zij krijgen de gelegenheid om, op basis van door de ouderenorganisaties tevoren gestelde vragen, een inleiding te houden van maximaal 5 minuten. Vervolgens zullen de vertegenwoordigers van de ouderenorganisaties hierop reageren.

Wenst u ook aan dit debat deel te nemen? 
Geef dan uw mailadres uiterlijk vrijdag 26 februari aanstaande aan ons door. Vóór 3 maart ontvangt u de uitnodigingslink om via ZOOM op 3 maart het debat te kunnen volgen.
Heeft u zelf een vraag die op 3 maart gesteld moeten worden: u kunt deze  op 3 maart via de chat stellen. Of u mailt uw vraag/vragen naar het NOOM en dan zullen wij die vragen stellen.