Leren van elkaar; een online inspiratie bijeenkomst

30 maart 2021, 15.00 uur tot 17.00 uur;

Binnen het programma Samen Ouder Worden werkt MantelzorgNL aan het project ‘Samen geven we  kleur’, waarbij we mensen met een migratieachtergrond betrekken bij vrijwillige inzet voor het ondersteunen  van mantelzorgers. Dit doen we in directe samenwerking met lokale praktijken, waarin we bestaande kennis en werkzame elementen toetsen. De verrijkte kennis die hierdoor ontstaat zullen we landelijk uitrollen. Dus blijf bij ons!

Programma
Tijdens de inspiratie bijeenkomst gaan we met elkaar een routekaart maken van vinden tot binden met alle hobbels, kronkels en bruggetjes die we onderweg tegenkomen. We gaan concreet aan de slag met de vraag: In hoeverre sluiten we met de huidige manier van vinden en binden aan bij mensen met een migratieachtergrond? Er is volop ruimte om ervaringen uit te wisselen!
Wat staat er nog meer op het programma:
* Spreker: Cor Hoffer, cultureel antropoloog en trainer cultuur sensitief werken
* Güler Cumert, ZwolleDoet!: zij deelt haarknelpunten en gouden tips over het project Vertaalmaatjes.

Wil je samen met collega’s uit het hele land opzoek naar wat werkt om vrijwilligers met een migratieachtergrond te vinden en binden? Schrijf je dan nu hier in vóór 26 maart! Je ontvangt de dag voor de bijeenkomst een uitnodiging voor een Teams vergadering.
Aanmelden via [email protected]