Onderzoek Behoud van Oudere Vrijwilligers na de coronacrisis

Bent u 55 jaar of ouder en als  vrijwilliger bij activiteiten van het NOOM betrokken, dan kunnen we uw hulp gebruiken. Wij doen mee aan een groot landelijk onderzoek naar de overwegingen van vrijwilligers van 55 jaar en ouder om vrijwillig actief te blijven na de coronacrisis. Door deze crisis is veel vrijwilligerswerk stil komen te liggen en is het aantal vrijwilligers teruggelopen. Inzicht in uw overwegingen om vrijwilliger te blijven of andere keuzes te maken, leert ons wat helpend is om oudere vrijwilligers te behouden na een crisis. Daarnaast willen we graag weten hoe u het contact met de organisatie heeft ervaren tijdens de coronacrisis. Ook daar willen we van leren. We willen u vragen om een digitale vragenlijst in te vullen. Het invullen duurt ongeveer 10 minuten. De vragenlijst is anoniem en de resultaten worden alleen voor dit onderzoek gebruikt. Door op deze link te klikken https://nl.surveymonkey.com/r/W7XKLH6 komt u in de vragenlijst terecht .

Als u vragen heeft naar aanleiding van dit onderzoek, kunt u contact opnemen met  Willem-Jan de Gast, Programmacoach Samen Ouder Worden via [email protected]