Raadpleging medische rijgeschiktheid

Als mensen 75 jaar worden, wanneer je je rijbewijs voor het eerst aanvraagt of als je een bepaalde medische aandoening hebt, wordt beoordeeld of je medisch rijgeschikt bent. Momenteel wordt onderzocht of het wel nodig is om zo’n grote groep mensen te onderzoeken. Dit gebeurt via een online raadpleging. Wilt u meedenken hoe het beste beoordeeld kan worden wie gezond genoeg is om veilig auto te kunnen rijden? Tot en met 5 augustus kunt u via een reactie op www.denkmeeoverkeuren.nl uw mening of advies kenbaar maken.
Omdat het belangrijk is dat ook mensen met een migratieachtergrond hierover meepraten, verzoeken wij u om mee te doen aan deze raadpleging én om dit bericht te verspreiden.
Voor vragen over en/of hulp met het invullen van dit onderzoek kunt u bellen met 085 – 401 15 62 (maandag tm vrijdag van 16-20.00 uur). U kunt ook een e-mail sturen naar: [email protected].