Slotevent Week tegen eenzaamheid

7 oktober; 15:30-17:00. Online

De Week tegen Eenzaamheid sluiten we gezamenlijk af met een spetterend online event om je te bedanken voor je inzet tijdens de Week tegen Eenzaamheid en alle andere momenten van het jaar.
We blikken terug met onder meer Sandra Jetten (directeur Oranje Fonds) en Wendy Hofman (projectleider Gemeente Maassluis) en , zij vertellen over hun aanpak en financiering van initiatieven. Uiteraard kijken we ook vooruit. Je krijgt inzichten in de werking en het belang van een luisterend oor door Manu Keirse (psycholoog) en van Alet Klarenbeek (oprichter Up!) krijg je handvatten aangereikt over communicatie met en over ouderen. We sluiten af met een gesprek met filosofe Stine Jensen. Kortom; een afwisselende show waar elke vrijwilliger en professional zijn of haar voordeel mee kan doen!Lees hier meer over de sprekers.

Meld je aan via dit formulier en je krijgt alle informatie om in te loggen tijdig in je mailbox.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *