Meepraten over ouderenmishandeling

Het Verwey-Jonker Instituut doet onderzoek naar drempels die mensen kunnen ervaren in hun zoektocht naar laagdrempelige hulp nadat zij een vorm van grensoverschrijdend gedrag, geweld of misbruik hebben ervaren. Met dit onderzoek willen we erachter komen hoe de toegang en vindbaarheid van hulp beter aan kan sluiten bij de behoeften van slachtoffers. Een relevant en belangrijk onderzoek, waar wij zoveel mogelijk ervaringen van mensen zelf willen horen. We organiseren groepsinterviews met mensen die te maken hebben gehad met geweld, misbruik of grensoverschrijdend gedrag of dit hebben zien gebeuren bij iemand in hun omgeving. Hiermee willen we inzicht krijgen in de behoeften en wensen voor laagdrempelige hulp.
We gebruiken geen namen of andere persoonlijke informatie in de rapportage. In het groepsgesprek doen ongeveer +/- 5 mensen mee en het zal online plaatsvinden.

Aanmelden groepsgesprek?
Wil jij je aanmelden om mee te doen aan een groepsgesprek? We organiseren verschillende groepsinterviews; ook over ouderenmishandeling. Meld je aan via de mail, of stuur een bericht via Whatsapp of sms naar 0623639808. We ontvangen graag jouw naam, leeftijd, e-mailadres en telefoonnummer en voor welke groep je je wil aanmelden.We zullen telefonisch contact met je opnemen om de aanmelding te bespreken. Als bedankje ontvangen respondenten een vergoeding van 25 euro.