Verhalen van mensen die van een minimumloon moeten rondkomen gezocht

Agnes Jongerius is sinds 2014 politica in het Europees Parlement. Ze is namens het parlement hoofdonderhandelaar op de wet Europese Minimumlonen. Op dit moment bevinden de onderhandelingen zich in de slotfase. Als de wet een feit wordt, zal dit een forse verhoging kunnen betekenen voor het Nederlandse minimumloon. Om deze campagne een extra zet te geven is een nieuwe informatieve website gelanceerd: https://www.minimumlonen.eu/.
Voor deze website is Agnes op zoek naar verhalen van mensen die van een minimumloon moeten rondkomen. Wij zouden het op prijs stellen als u haar hiermee wil helpen. Heeft u zelf een minimuminkomen (of kent u iemand in zo’n situatie) en wilt u uw verhaal delen? Laat het ons weten ([email protected] / 0620966432) en we brengen u in contact met Agnes Jongerius.