Vooraankondiging 15 jaar NOOM

Op 18 juni staan we stil bij het feit dat het vijftien jaar geleden is dat het NOOM werd opgericht. Doel was migrantenouderen een stem te geven en te zorgen voor een sterke (landelijke) belangenbehartiging. We vieren de eerste vijftien jaar met een jubileumbijeenkomst in het Nederlands Instituut voor Beeld en Geluid. Op het programma staan onder meer een terugblik op 15 jaar NOOM, audiovisuele presentaties en discussies over de rol van de media bij het in beeld brengen van migrantenouderen, nu en in het verleden, en workshops over onder meer gezond ouder worden, reminiscentieprojecten en intergenerationele projecten. Ook is het mogelijk deel te nemen aan een rondleiding door het Instituut voor Beeld en Geluid.
Reserveer 18 juni in uw agenda.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *