Landelijke opening van de Week tegen Eenzaamheid 2022.

Woensdag 28 september 2022; 15.30 tot 20.00 uur; Amare, Den Haag
Het Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport nodigt u in het kader van actieprogramma ‘Eén tegen eenzaamheid’ van harte uit voor de landelijke opening van de Week tegen Eenzaamheid 2022. Het Openingsevent biedt kennis, inspiratie en netwerkmogelijkheden voor iedereen die in werk of activiteiten te maken heeft met het thema eenzaamheid. Zoals vertegenwoordigers van landelijke organisaties en bedrijven, projectleiders van lokale coalities tegen eenzaamheid, vrijwilligers, professionals, sociaal ondernemers, ervaringsdeskundigen, wethouders, en beleidsmedewerkers. Het belooft een levendige editie te worden met muziek, cultuur en kennis uit praktijk en wetenschap.
Lees hier meer over het programma, waarin ook Lucía Lameiro Garcia namens het NOOM een bijdrage levert. Graag begroeten we u op 28 september. Inschrijven kan eenvoudig via de registratiewebsite. Doe het op tijd, er zijn 500 plekken beschikbaar. Vol = vol.